knapperige-groenten-met-gado-gado-korma
Knapperige groenten met Gado Gado Korma
Voor 4 personen
Bereidingstijd: ca 20 minuten

Ingrediënten:
4 eieren
250 g boontjes, afgehaald
1 kleine bloemkool, in kleine roosjes
2 wortels, in reepjes
1 paksoi, gesneden

En van Fair Trade Original:
300 g Basmati rijst
1 zakje Korma kruidenpasta
4-6 el Pindakaas
1/2 blik Kokosmelk (400 ml)
Zeezoutmix kokos-citroen-koriander

Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook de eieren hard. Kook de boontjes gaar. Plaats tijdens het koken van de boontjes een vergiet op de pan en stoom de bloemkoolroosjes en de wortelreepjes beetgaar. Giet de boontjes af boven een andere vergiet met daarin de fijngesneden paksoi. Verwarm de Korma kruidenpasta met 4-6 eetlepels pindakaas en een half blik kokosmelk (bij voorkeur de vaste/dikke substantie) en roer alles goed door elkaar. Serveer de (beetgare) groenten met de rijst en de Kormasaus en bestrooi naar smaak met de zeezoutmix.

Tip: gebruik de overige (dunne/waterige) kokosmelk in een tropische smoothie.

Wijntip: Pinotage (rood), Zuid-Afrika. Fair Trade Original