Prachtige en bijzondere producten met een verhaal. Maatschappelijk betrokken. Maar ook een gezellige winkel en een goede sfeer. En er is altijd veel te doen! Dat is Wereldwinkel Harderwijk. We runnen de winkel met een team enthousiaste vrijwilligers. Het team is gemengd wat betreft leeftijd en achtergrond. Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties. Lijkt het je wat hieraan mee te doen dan hebben wij de volgende vacatures:

Verkoopmedewerker

De meest zichtbare functie is die van de verkoopmedewerker. We zijn op dit moment opzoek naar verkoopmedewerkers. Wil je bij ons werken? Dan ben je 1 dagdeel per week beschikbaar en ben je bereid je kennis over eerlijke handel te vergroten. Van verkoopmedewerkers vragen wij tevens dat ze ervaring hebben met computers en in teamverband kunnen werken.

Algemeen bestuurslid/personeelszaken.

Als algemeen bestuurslid/personeelszaken, ga jij je bezig houden met het coördineren van alles wat te maken heeft met de vrijwilligers in de breedste zin van het woord.
Het is een veelzijdige en variërende functie, die o.a. omvat het werven van vrijwilligers, aanspreekpunt zijn voor de vrijwilligers, het organiseren van medewerkers avonden en cursussen.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via info@wereldwinkelharderwijk.nl of kom naar de winkel en geef je op bij de medewerker in de winkel. Na aanmelding volgt een gesprek.