Prachtige en bijzondere producten met een verhaal. Maatschappelijk betrokken. Maar ook een gezellige winkel en een goede sfeer. En er is altijd veel te doen! Dat is Wereldwinkel Harderwijk. We runnen de winkel met een team enthousiaste vrijwilligers. Het team is gemengd wat betreft leeftijd en achtergrond. Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties. Lijkt het je wat hieraan mee te doen dan hebben wij de volgende vacature:

Etaleur
Wij zoeken voor het presenteren van onze producten etaleurs. Je bent creatief en hebt gevoel voor commercie. Je bent daarnaast bereid je in te zetten voor het promoten van eerlijke handel en je kennis daarover te vergroten. Misschien ben jij dan de persoon die wij zoeken.
Je maakt deel uit van een team van vrijwilligers en bent maximaal 1 dagdeel per week beschikbaar. De tijdtippen waarop wordt geëtaleerd, worden in overleg binnen het team afgesproken. Dit gebeurt altijd buiten de openingstijden van de winkel.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via info@wereldwinkelharderwijk.nl of kom naar de winkel en geef je op bij de medewerker in de winkel. Na aanmelding volgt een gesprek met de medewerkerscoördinator.