Rode viscurry met tomaat en noedelsHoofdgerecht voor 3-4 personen
Bereidingstijd: ca. 20 minuten

1 pak Tibetaanse noedels
2 kleine venkels
4 el Olijfolie extra vierge
1 zakje rode curry kruidenpasta
1 bakje (250 g) kerstomaatjes
1 blik kokosmelk
400 g witvisfilet, in blokjes
enkele blaadjes verse (Thaise) basilicum

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de venkel overdwars open en verwijder de harde kern. Snijd hem in dunne repen. Verhit de olie in een wok en voeg de curry toe. Bak tot de geuren vrijkomen. Voeg de venkelreepjes en tomaatjes bij de curry en bak alles kort. Voeg 300-400 ml kokosmelk toe. Laat ca. 8 minuten op matig vuur pruttelen. Voeg de laatste 3-4 minuten de blokjes vis toe. Verdeel de noedels over de borden en giet de curry erover. Garneer met de (Thaise) basilicum.