Wijnproeverij bij Wereldwinkel Harderwijk.

wijnenEen lekkere wijn kan op vele momenten gedronken worden, op een terras in de zon, bij een openhaard, bij een lekker kaasplankje of op een ander willekeurig moment. Voor de wijnliefhebbers wordt bij Wereldwinkel Harderwijk op zaterdag 12 oktober een gratis wijnproeverij georganiseerd. Na een informatieve gedeelte zullen 6 verschillende wijnen geproefd en besproken worden.

Er kan kennis gemaakt worden met verschillende wijnen uit Zuid-Afrika, zo zullen een aantal witte wijnen passeren maar ook rosé – en rode wijnen zullen niet ontbreken. Het doel is om te informeren over de verschillende wijnen zodat een ‘wijntje’ drinken een nog betere beleving wordt.

Voor de gratis wijnproeverij zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is daardoor noodzakelijk. Er zullen drie momenten zijn waarop de proeverij begint, zo start er een groep om 11:00, 13:00 en om 15:00 uur. Voor reserveringen en verdere informatie kan men terecht in de winkel, ook kan een e-mail gestuurd worden naar info@wereldwinkelharderwijk.nl.

Entree: gratis
Datum: zaterdag 12 oktober
Start: om 11:00, 13:00 en 15:00 uur
Duur: ongeveer 1 uur
Locatie: Wereldwinkel te Harderwijk, Luttekepoortstraat 50