Te de OriginDe fairtrade thee van Té de Origen is een heerlijke, ambachtelijk thee. Een fairtrade thee met een verhaal over mensen en product. Onze zwarte en groene thee komt uit thee land nummer een, Sri Lanka. Uniek is dat er geen productie plaatsvind in Nederland. Té de Oirgen wordt biologisch geteeld door lokale boeren, fair trade ingekocht en verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Zo zorgen we dat de boeren trots zijn op hun product, dat zoveel mogelijk omzet achterblijft in het land van herkomst en ook niet onbelangrijk; dat we de hoogste kwaliteit thee hebben.

Fairtrade en Biologisch
Alle varianten van Té de Origen zijn 100% biologisch verbouwd zonder kunstmest en pesticiden. Hierdoor krijg je niet alleen lekkere thee, maar ook voor je gezondheid en die van de aarde is het een fijn idee.

Onze fairtrade thee partners
Eén van de belangrijkste partners in Sri Lanka is Greenfield Bio Plantations. De thee plantages liggen aan de zuidoostelijke rand van het Centraal Massief in Sri Lanka, in het Uva hoogland district beroemd om zijn thee.

Fairtrade thee assortiment van Té de Origen
De nieuwe Té de Origen fairtrade thee is leverbaar in het traditionele theezakje in enveloppe en als piramidezakje. De thee verpakt in een piramidezakje geeft een heerlijke smaak en diepgang. De uitstraling hoort helemaal bij het nu: mooi. modern en daardoor zeker een mooi cadeau product.

Té de Origen kent 10 heerlijk smaken
Englisch breakfast, Earl Grey, Rooibos, Green tea, Green tea mint, Starmix, Lemon, Forest Fruit, Jasmine, Cinnemon

Naar de website van Cerro Azul