Kokoskoffie met slagroomVoor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Ingrediënten:
2 tl kaneel
150 ml slagroom
koffielikeur

En van Fair Trade Original:
Oploskoffie Dark Roast, voor 4 kopjes
4 el Fijne Witte Kristalsuiker
1 blikje biologische Kokosmelk (270 ml), uit de koelkast
1 tl Cacaopoeder

 

Schep de kokosroom (het gestolde deel bovenin het blikje) van het kokoswater en doe dit met 50 ml slagroom in een hoge kom. Voeg 2 eetlepels suiker toe en klop tot een lobbige room. Klop van de overige slagroom en suiker apart een dikke room. Meng de oploskoffie met de kaneel en bereid de koffie verder volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep de lobbige kokosroom en de koffielikeur door de hete koffie en garneer de koffie met een dot dikke slagroom en een snuf cacaopoeder.